Billund Vand - fra en forældet AX til en optimeret NAV 2017

Billund Vand A/S ønskede et nyt fleksibelt økonomisystem, som var i stand til at forenkle processer, spare tid og samtidig skabe et bedre overblik i dagligdagen. Udgangspunktet var en løsning så tæt på standard som muligt. 

Kunde- og Økonomichef, Billund Vand, Randi Hovgård Nielsen udtaler:

”Med skiftet til NAV 2017 har vi fået en løsning, der er rollebaseret, meget brugervenlig og meget nem at bruge. Den øgede automatisering og ændring af arbejdsprocesserne sparer brugerne meget tid og mindsker antallet af fejl.”

De tilpassede roller giver et forbedret overblik i økonomiafdelingen hos Billund Vand, og alle bilagsgodkendere kan nu kigge på tværs af regnskaberne i ét skærmbillede. Driftslederne og de projektansvarlige har også fået et bedre og mere præcist overblik over deres igangværende sager.

Læs hele casen om Billund Vands projektforløb og gevinster her

 

CULT - NAV opgradering fra NAV 2009 til NAV 2016

CULT har været igennem en succesfuld ”work smarter proces”, hvor alle arbejdsgange og processer blev analyseret og optimeret. I den forbindelse blev CULTs Dynamics NAV 2009 opgraderet til en NAV 2016 i samarbejde med C2IT.

Head of Operations, CULT, Brian Møller Kirkegaard udtaler:

”Vores fokus på at opnå et dataflow med så realtime data som muligt har medført en markant større tillid til data i NAV. Ydermere kan vi reagere langt tidligere i vores Supply Chain ved eventuelle uforudsete behov.
Hele vores behovsplanlægning i div. subsystemer, som nu er ved at blive afløst af NAV 2016, har jeg store forventninger til. Vi kan allerede nu se, at vi sparer en del manuelt arbejde. Men vi opnår også en langt mere sikker disponering i vores komplekse logistik set-up.”

Læs hele casen om CULTs projektforløb og gevinster efter opgraderingen her

 

HYTOR - håndtering af komplekse processer med Dynamics NAV

HYTOR er gået fra en forældet it-platform baseret på AS/400 og Lotus Notes til en moderne og fremtidssikret løsning på Dynamics NAV 2016, der kan håndtere virksomhedens komplekse forretningsprocesser. Alle funktioner i NAV er anvendt: Økonomistyring, Salg & Marketing, Køb, Lager/WMS, Produktion, Sager, Ressourcer og Service. Herudover har C2IT udviklet et Udlejningsmodul til HYTOR, ligesom der er blevet implementeret en række standard add-ons som f.eks. Document Capture, Payment Management, Tasklet Factory scanner- og lagerløsning, EDI og Consignor.

Logistikchef, HYTOR, Dorte Jensen udtaler:

”Vi foretog en udvælgelsesproces blandt 3 udbydere. Kriterierne var: Etableret virksomhed med fokus på standard NAV, højt kompetenceniveau og erfaring hos konsulenterne, god kemi samt referencebesøg. C2IT opfyldte vores kriterier, og vi fandt hurtigt ud af, de var den helt rigtige samarbejdspartner for os. C2IT forstod vores meget indviklede arbejdsgange og processer. Derfor kunne de udfordre os og få processerne tilpasset til standard NAV.”

Læs hele casen om HYTORs projektforløb, erfaringer og gevinster med standard NAV


Letbæk Plast - NAV opgradering

Letbæk Plast havde mistet overblikket over processerne og udnyttede slet ikke nutidens muligheder for automatisering i virksomhedens tidligere NAV-løsning. Efter rådgivning fra C2IT besluttede de derfor at opgradere til Dynamics NAV 2016.

CEO, Letbæk Plast, Michael B. Thomsen udtaler:

"Som altid i forbindelse med et systemskifte har der været udfordringer med at skifte fra den kendte brugerflade og de kendte arbejdsprocesser til den nye RTC baseret NAV 2016. Heldigvis har Microsoft gjort NAV 2016 meget brugervenlig og intuitiv. Genkendeligheden fra Microsofts andre produkter f.eks. Office Pakken giver hurtigt en fortrolighed til systemet, og kombineret med muligheden for at tilpasse brugerfladen efter egne ønsker har det været et vellykket skifte.

Vi er i mål med den første fase ud af tre og kan nu rigtig begynde at drage nytte af de nye muligheder i NAV. Vi har overholdt præmissen om at begrænse tilpasningerne til et minimum og overholdt den tidsplan, vi i fællesskab definerede internt og med C2IT."

Læs hele casen om Letbæk Plast og opgradering til Microsoft Dynamics NAV 2016 her

 

TekniClean - Document Capture

TekniClean havde udfordringer i forhold til en hurtig og effektiv godkendelse af købsbilag, da organisationen er spredt ud på flere lokationer. Det er slut med indførelsen af Continia Document Capture, som TekniClean har fået leveret i samarbejde med C2IT.

Økonomichef, TekniClean A/S, Michael Frandsen udtaler:

"Ja, vi kan næsten ikke få armene ned her, efter at vi indførte Continia Document Capture. Det betyder en kæmpe besparelse for os og nu er der ikke noget, der bliver væk – der er 100 % styr på alle bilag, ingen tastefejl, alt bliver betalt til tiden.

Vi kom rigtigt nemt i gang. Jeg fik en halv dags kursus og instruerede så de andre. Det tog kun en time eller to, så var vi flyvende! Det har nok været den største overraskelse – at programmet fungerer så intuitivt. Det er virkelig logisk og nemt at bruge, selv om vi kun har været i gang i få måneder. Og vi får altid god sparring af vores konsulent fra C2IT."

Læs hele casen om TekniClean og Continia Document Capture her

 

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;