Microsoft Dynamics NAV 2015 - nyheder i ny NAV version

16. december 2014

Dynamics Nav 2015

Microsoft Dynamics NAV 2015

Med den nye Microsoft Dynamics NAV 2015 har mulighederne aldrig været bedre.

NAV 2015 har en intuitiv og velkendt brugerflade. Den har mange funktioner, du helt sikkert vil opleve som fleksible og lette at navigere i - uanset om du er på kontoret eller på farten.

Med tæt integration til Office 365 og mulighed for at afvikle NAV i skyen kan du reelt tage dine opgaver med dig, uanset hvor du er.

Her giver vi dig et lille indblik i nyhederne, og i hvordan du kan styrke og vokse din forretning med Microsoft Dynamics NAV 2015.

Microsoft Dynamics C5 2015 er ikke frigivet endnu, men kommer lige som den foregående version 2014 til at dele platform med Microsoft Dynamics NAV 2015.

Integration mellem NAV 2015 og Office 365

Dynamics NAV 2015 er bygget til integration med de øvrige Microsoft systemer. Alle dele af Office 365 kan tilgås direkte fra systemet, så her vil du opleve mange fordele som bruger.

Se video, der viser, hvordan Dynamics NAV 2015 og Office 365 er integreret.

Det er super smart! 


Dynamics Nav 2015 What's NewMasser af nyheder i brugerfladen gør NAV 2015 nem at bruge
 

Tablet App's

Du kan køre hele versionen på App. Den er nem at konfigurere, fuldt touch aktiveret og er meget fleksibel i forhold til tilpasning.

Dynamics NAV 2015 til tablets gør det nemt at få adgang til de data, du har brug for - fra den enhed, du foretrækker.

Et moderne interface, som er designet eksklusivt til touch, giver den velkendte rollebaserede brugerflade, så du reelt kan arbejde i hjemmet, på arbejde eller på farten.

Dynamics NAV til tablets udnytter den Dynamics NAV arkitektur, du allerede kender.
Du kan selv downloade App på normal vis.


Power BI

Microsoft Power BI til Office 365 er en samling af funktioner og tjenester, der giver dig mulighed for at visualisere data, dele opdagelser og samarbejde på nye intuitive måder.

Gennem brug af OData webtjenester, kan de nye Power BI funktioner integreres med data i Microsoft Dynamics NAV 2015. Du kan visualisere og dele dine NAV data ved hjælp af Power BI. Og det vil give bedre overblik over din virksomhed.


Nyt i cash flow, bank & betalinger

Med Dynamics NAV 2015 udvides og introduceres nye elementer til håndtering af elektroniske betalinger, optimering af betalingshåndtering og likviditetsstyring.

Document Reporting

Med Document reporting til Dynamics NAV 2015 får du nye og fleksible muligheder for at tilpasse rapport-layout på en nem måde. Med Microsoft Word som layout-lag oven på de traditionelle rapporter kan udskrifter som f.eks. faktura hurtigt tilpasses.

 

Rollecenter 

Dynamics Nav 2015 Rollecenter

Dynamics NAV 2015 giver visuelt overblik over nøgletal i Rollecentret. 

 

Vil du vide mere om Dynamics NAV 2015?

Vil du vide mere om funktioner og forbedringer i NAV 2015, er du velkommen til at kontakte C2IT:

  • Berith Skov, telefon 2555 5974 eller mail bs@c2it.dk.

>> Tjek aktuelle kampagner på Dynamics NAV her

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;