NAV seniorkonsulent og -udvikler på Sjælland

4. september 2017

Brian Glud Resen, Microsoft Dynamics NAV seniorkonsulent, C2IT

Brian Resen er tiltrådt en stilling som Microsoft Dynamics NAV seniorkonsulent i C2IT.

Brian Resen kommer fra en stilling hos EG efter Datapro blev opkøbt. Før da har Brian haft stillinger hos VisionPeople, NaviGroup og NaviCom. Brian er primært udvikler, men har naturligvis også stor viden om NAV processer og funktionalitet.

Brian har været ansat som systemkonsulent siden 1996. Gennem årene er hans rolle blevet mere og mere rettet ind mod udviklerrollen, som i dag er blevet hans primære arbejdsområde.

Brian har erfaringer fra implementering af fleste standard AddOn's fra Lessor og Continia samt tunge kundeudviklingsopgaver til versioner af NAV lige fra Navigator 2.13 til NAV2017.

Hans kreative opgavetilgang sikrer god sparring undervejs og funktionsstabile løsninger på kundernes specielle ERP-behov.

Vi glæder os over at kunne byde velkommen til endnu en stærk kompetence i vores Dynamics NAV team på Sjælland, som vi startede op tidligere på året. Brian har base på vores Ballerup-kontor.


Vil du vide mere om, hvordan Brian og vores andre dygtige Microsoft Dynamics NAV konsulenter i Københavns-området kan hjælpe dig med din forretning, så er du velkommen til at kontakte:

  • Michael Toft: Tlf. 2555 5960 eller mail mt@c2it.dk

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;