NAV seniorkonsulent på Sjælland med bred erfaring

30. august 2017

Anni Kristensen, C2IT, Microsoft Dynamics NAV

Anni Kristensen er tiltrådt en stilling som Microsoft Dynamics NAV seniorkonsulent i C2IT.

Anni kommer senest fra en stilling hos EG, hvor hun har arbejdet de seneste 10 år. Før da har Anni haft stillinger hos xIT Software, Capto, PCB Systems og Multi-Inform.

Anni har arbejdet med Dynamics NAV på forhandlersiden siden 1994 og har derfor kendskab til alle NAV standard versioner. I alle årene har Anni fungeret som konsulent og udvikler.

Hun er certificeret i Financial Management og har løbende opbygget grundlæggende kendskab til generelle opsætninger (finans, køb, salg og lagerstyring) i NAV. Anni har ligeledes kendskab til og arbejdet en del med tillægsprodukter såsom Continia’s Payment Management, ExpandIT Webshop, Lessor Human Ressource, og NavisionStat. I mange år har Anni ligeledes beskæftiget sig med store specialtilrettede NAV løsninger og arbejder med stor interesse med alle typer integrationer.

Generelt sætter Anni en stor ære i på bedste måde at kunne rådgive og vejlede kunder i brugen af NAV.

Vi glæder os over at kunne byde velkommen til endnu en konsulent i vores Dynamics NAV team på Sjælland, som vi startede op tidligere på året. Anni har base på vores Ballerup-kontor.

 

Vil du vide mere om, hvordan Anni og vores andre dygtige Microsoft Dynamics NAV konsulenter i Københavns-området kan hjælpe dig med din forretning, så er du velkommen til at kontakte:

  • Michael Toft: Tlf. 2555 5960 eller mail mt@c2it.dk

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;