Ny medejer i C2IT

23. april 2014

Berith Skov

Adm. direktør Berith Skov er indtrådt i ejer- og partnerkredsen hos C2IT Business Solutions A/S. Berith Skov har siden 1.4.2013 arbejdet som Adm. direktør for C2IT Business Solutions A/S, der arbejder med Microsoft Dynamics produkterne. Berith kommer fra en stilling som afdelingsleder for Microsoft Dynamics NAV i Logica-CGI i Herning, hvor hun har haft ansvaret for tekstilbranchen, den tilhørende tekstilløsning samt udviklere, konsulenter og økonomi. Berith har arbejdet med ERP-systemer og løsninger i ca. 16 år, først i EG og efterfølgende knap 7 år i Logica-CGI.

 

C2IT Business Solutions arbejder med Microsoft Dynamics produkterne, og har været i konstant kraftig vækst siden etableringen i 2010. Strategien har, som i resten af C2IT-gruppen, hele tiden været at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen, og det har givet solid organisk vækst. Berith Skovs opgave er uændret – hun skal, sammen med det stærke team, løfte virksomheden videre til næste niveau med en forventet vækst på mellem 50-100% om året de næste 3 år.

 

Carsten Sixhøi

Carsten Sixhøi CEO i C2IT koncernen udtaler: ”Det er en fornøjelse, at Berith efter et år som Adm. direktør for Business Solutions har ønsket personligt at investere i virksomheden. Det er jo altid et godt tegn, når øget indsigt i drift og strategi giver lyst til øget personligt commitment.”

 

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;