Værktøj til konvertering af rapporter i NAV

2. oktober 2017

ForNAV - fra “classic” til nyt rapportformat på sekunder

Reports ForNAV Converter gør det utrolig nemt at afvikle rapporter, der er udviklet til Microsoft Dynamics NAV i C/SIDE (også kendt som “classic” rapporter) på de nyere Microsoft Dynamics NAV versioner som kræver RDLC formatet Konverteringen foregår i tre enkle trin, som blot tager få sekunder:

  1. Eksportér dine nuværende rapporter. C/SIDE rapporter eksporteres fra en “classic” database.
  2. Konvertér ved hjælp af Reports ForNAV Converter. Den eksporterede fil konverteres til et format som kan importeres i Microsoft Dynamics NAV 201X.
  3. Importér den konverterede fil i din nye Microsoft Dynamics NAV version. Når du åbner udviklingsmiljøet i din opgraderede Microsoft Dynamics NAV, er det eneste du skal gøre at importere den konverterede fil, kompilere den og køre rapporten. Eneste forudsætning er at der er samme data (tabel) struktur, og at forretningslogikken er opgraderet (hvilket normalt er en del et opgraderings projekt), samt at det er den samme sprogversion af Microsoft Dynamics NAV.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål om ForNAV eller MS Dynamics NAV generelt, så er du velkommen til at kontakte Lars Christiansen på telefon +45 25 55 59 40 eller mail lch@c2it.dk

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;