Webinar: EDI - elektronisk dataudveksling

4. oktober 2016

Bliv klogere på EDI - elektronisk dataudveksling og elektronisk samhandel

 

Tilmeld dig vores gratis webinar om EDI:

Torsdag den 27. oktober kl. 13:00-13:30

 

EDI står for Electronic Data Interchange og betyder "elektronisk udveksling af data". EDI er en form for fælles standardsprog for it-systemer, så din virksomheds it-systemer er i stand til at tale sammen med it-systemerne hos dem, I arbejder sammen med: kunder, samarbejdspartnere etc.

EDI letter dagligdagen ved, at man elektronisk sender sine data til samhandelspartnere, der uden manuel håndtering kan modtage og indlæse data i deres økonomisystem. Man undgår tastefejl, og denne papirløse samhandelsform optimerer de interne forretningsprocesser og reducerer administration.

I NAV er der stor mulighed for at udveksle data på en nem og smidig måde, men er der behov for et mere komplekst EDI set-up eller et ønske om at sætte et komplet e-handelsmiljø op, kan C2IT levere dette med vores samarbejdspartner TrueCommerce A/S, der har specialiseret sig i EDI-løsninger.

C2IT tilbyder webinar om EDI i samarbejde med TrueCommerce. På webinaret går vi i dybden med EDI og viser eksempler på workflows m.m.

 

Vil du vide mere om EDI og mulighederne for elektronisk udveksling af data?

Så er du velkommen til at kontakte: 

  • Lars Christiansen, telefon 2555 5940 eller mail lch@c2it.dk 

 

Du kan også læse mere om EDI på TrueCommerce's website

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;