Lyst til at blive freelancekonsulent hos C2IT?


Hvordan arbejder vi?

C2IT er både en it-konsulentvirksomhed og et it-konsulentnetværk, hvor du som konsulent kommer til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste konsulenter i Danmark. Vores kunder er typisk mellemstore og store danske virksomheder og organisationer. De fleste af vores kunder har en størrelse, hvor der er store krav til både it-infrastrukturen og kundernes specifikke forretningssystemer.

Vi har valgt at arbejde sammen med konsulenter, der alle har en del års erfaring og som kender vores kunders høje krav til opgaveløsning, information og samarbejde. Vi sikrer, at vores konsulenter har en generel it- og forretningsviden suppleret med et eller flere specialer.

At være freelancekonsulent hos os

At være tilknyttet som freelancer hos C2IT kunne være muligheden for dig, der foretrækker freelanceopgaver og ønsker et spændende og varierende arbejdsliv, hvor mulighederne for til stadighed at udvikle faglige kompetencer igennem nye spændende it-projekter er til stede. Vi gør alt hvad vi kan, for at skabe det bedste match mellem konsulent og kunde, således at du som konsulent føler dig både godt rustet til, men også udfordret i de opgaver vi finder til dig.

Processen og hvordan du kommer i kontakt med os

Har du gode kompetencer inden for it og lyst til at indgå i et stort professionelt netværk af freelancekonsulenter? - Upload dit CV via fanebladet "Jobs - CV". Efterfølgende læser vi det igennem og vurderer, om vi umiddelbart kan bruge netop dine kompetencer. Alternativt vender vi tilbage til dig med en opfordring til et møde eller en bekræftelse på, at du er optaget i vores emnebank og at vi kontakter dig, hvis vi på et tidspunkt får brug for dine kompetencer.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak. Det kan du gøre enten via vores hovedtelefon 7216 0777 eller direkte til konsulentansvarlig Annette Bauer 2555 5924 eller partner Benthe Andersen 2555 5900.

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;