Data Analytics

Big Data er en populær beskrivelse af den eksplosive vækst i og tilgængelighed af både strukturerede og ustrukturerede data, vi oplever. For de fleste virksomheder er dagligdagen fyldt med Big Data ofte uden at man tænker over det - og fremtidens succes kan meget vel afhænge af, hvor dygtig virksomheden er til at forstå og udnytte disse data.

At udnytte værdien af Big Data er ikke længere forbeholdt meget store virksomheder. Teknologien er i dag nået så langt, at det både er teknisk og økonomisk muligt for langt flere virksomheder at finde de værdier, som findes i deres Big Data. Det er kun fantasien der sætter grænser for innovative måder at finde ny viden og værdi i Big Data.

Data Analytics fra Microsoft er en samlet ramme for de værktøjer, man kan bruge til at arbejde seriøst med sine data. Lige fra Excel over Power BI til Cortana Analytics Suiten.

 

Har du overblik over dine Big Data og mulighederne med Data Analytics?

Er du nysgerrig efter at høre, hvilke muligheder der er for at arbejde med Data Analytics, så kontakt Martin Thy Asmussen på telefon 25 55 59 68 eller mail mta@c2it.dk

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;