Data Management 

Data er måske virksomhedens mest værdifulde ressource. Data Management er en række af discipliner (data access, data quality, data integration, data federation, data governance, data streaming mv.), der sikrer og udvikler disse værdifulde data.

Datakvalitet er af stor betydning når vi snakker værdi af data. Hvis datakvaliteten ikke er i orden, risikerer man fejlagtige konklusioner på baggrund af rapporter, der ikke er korrekte. Dårlige data giver dårlige rapporter og dermed dårlige beslutninger!

C2IT Data Solutions er eksperter i at kombinere udefrakommende og ustrukturerede datakilder (f.eks. Logfiler/Excel/Word/web fra diverse systemer) ind i vores dataløsninger samt omfavne agile metoder til at levere et lynhurtigt resultat. På denne måde sikres vores kunder et fuldt udbytte af deres investering lige fra start.

  

Hvordan kommer du videre med Data Management?

Første skridt i retning af at få bedre styr på data og datakvalitet kunne være at tage en uforpligtende snak med os omkring jeres data og datakvalitet, hvilke udfordringer I oplever samt hvilken viden og værdi I gerne vil opnå. På baggrund af dette kan vi hjælpe med at lave en plan for, hvad der skal til for at realisere potentialet. 

 

Vil du vide mere om Data Management og datakvalitet?

Så kontakt Morten Moos på telefon 25 55 59 67 eller mail mmo@c2it.dk.  

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;