Analytics - nyt forretningsområde inden for Big Data

9. januar 2015

C2IT A/S har startet nyt forretningsområde. Det nye område er døbt C2IT Analytics og beskæftiger sig kort og godt med Big Data.

Forretningsområdet bygger på erkendelsen af, at data er det nye guld! Mange virksomheder har i dag enorme mængder data og den teknologiske udvikling gør det nu muligt for en langt bredere kreds af virksomheder at udnytte og finde værdien i disse data. Og det er her, C2IT Analytics har sin berettigelse.

C2IT Analytics arbejder med data, dataanalyse, datakvalitet og Business Intelligence opgaver hos mellemstore og store kunder i Danmark.

C2IT kan hjælpe virksomheder med at få overblik over deres data – og hvordan de kan finde værdi i disse data.

Carsten Sixhøi

Carsten Sixhøi CEO i C2IT koncernen fortæller:

”Vores Analytics konsulenter hjælper med processen lige fra den indledende gennemgang af data, dataoprydning og datastrukturering helt frem til opbygningen af en decideret analytics løsning. Analytics projekterne giver vores kunder en helt ny viden om mønstre og sammenhænge, der kan bruges hver eneste dag direkte i selve kernen af deres forretnings beslutninger og prioriteringer. Hvis vi ser generelt på vores kunder, så er der ingen tvivl om, at af de nye områder, som de prioriterer at investere i på it-fronten, er big data og dataanalyse klart det, der får mest opmærksomhed i øjeblikket. 

Det er lykkedes os også på Analytics området at få samlet nogle rigtig dygtige folk i tråd med vores fundament, nemlig at ”Kompetencen gør en forskel”, og når vi samtidig kan se, at der virkelig er efterspørgsel på området hos vores kunder, kan det kun blive rigtig spændende at følge udviklingen af Analytics forretningen. Jeg glæder mig også til at følge udviklingen hos de af vores kunder, der allerede er i fuld gang med at blive dygtigere end deres konkurrenter.”

 

Læs mere om C2IT Analytics her 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;