C2IT’s datahåndværkere skifter navn og udvider fokus

31. marts 2016

C2IT’s forretningsområde C2IT Analytics har eksisteret i godt et år og det har været naturligt at evaluere på, hvem vi egentlig er i den del af C2IT, hvad vi kan og hvad vi vil fremover. Dette har resulteret i, at vi nu skifter både navn og udvider fokus for området. Der er ikke tale om en voldsom ændring, men blot en lille drejning og en præcisering...

Fremover vil C2IT’s team af datanørder hedde C2IT Data Solutions.

Vores fokus er stadig på data. Vi læner os nu blot i højere grad op af Microsofts fokus på og definition af Data Analytics - dvs. Azure, MS SQL, .NET , Power BI, ”Internet of Things” m.m.

Fokus er også blevet bredere og inkluderer flere former for udvikling og integration af forskellige platforme, datamiljøer og præsentationsværktøjer. Vi er kundens datahåndværkere, der bygger det miljø, der muliggør en bedre forretningsmæssig udnyttelse af data.

Navnet Data Solutions hænger rigtigt fint sammen med et af C2IT’s andre forretningsområder Business Solutions, der har specialiseret sig i Microsoft Dynamics NAV. Business Solutions har fokus på kundens forretningsprocesser, og Data Solutions har fokus på kundens data.

I praksis betyder vores drejning mere fokus på teknik, data, udvikling og integration og lidt mindre fokus på ”Big Data” ideen.


Hvis du vil vide mere om C2IT Data Solutions og hvordan vi kan hjælpe din forretning, så kontakt Managing Partner Martin Thy Asmussen på telefon 25 55 59 68 eller mail mta@c2it.dk.

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;