Seminar: Microsoft Business Intelligence

12. januar 2016

Deltag i C2IT’s seminar og bliv klogere på hvordan du kommer i gang med at lave Business Intelligence (BI) på en effektiv og enkel måde med anvendelse af BI løsninger fra Microsoft.

Business Intelligence er ikke alene en god idé, det er også en god forretning at få styr på data og få opbygget en effektiv BI løsning. Og det er nu lettere end nogensinde at komme i gang og få sat ”strøm" til virksomhedens data, så I kan træffe endnu bedre beslutninger.

Microsoft Power BI - Business IntelligenceMicrosoft har lanceret en ny version af POWER BI, som gør det særdeles enkelt at opbygge en god Business Intelligence løsning. POWER BI giver desuden mulighed for Mobil BI og for at skabe forretningsoverblik, der kan præsenteres for bl.a. ledelsen.

Så overvejer du, hvordan I kan skabe en endnu bedre BI løsning i jeres virksomhed, men hidtil har holdt jer tilbage, fordi det virkede for uoverskueligt, så deltag på vores seminar og hør hvor enkelt og hurtigt I kan komme i gang. 

Ud over POWER BI tilbyder Microsoft en række andre værktøjer, der kan anvendes til BI såsom Excel, Power Pivot og Power View, som du også får et overblik over på seminaret.


Bliv inspireret af C2IT’s BI eksperter og hør bl.a. om:

  • Hvordan BI kan blive mere simpelt og brugervenligt
  • Hvorfor det er en god ide at lave en effektiv BI løsning
  • Hvilke forskellige værktøjer Microsoft udbyder til BI og Analytics
  • Hvad man kan med hhv. Excel, Power Pivot, Power View
  • Hvilke fantastiske muligheder Power BI giver
  • Hvordan du kommer i gang. 


Tilmeld dig et af vores gratis seminarer og hør hvordan du kan komme i gang med optimere forretningen og skabe bedre beslutninger! 

  

Aalborg - Torsdag den 4. februar 2016 kl. 08:30-11:00

C2IT, Ved Stranden 22, 9000 Aalborg 

 

Kolding - Mandag den 8. februar 2016 kl. 08:30-11:00

C2IT, Birkemosevej 7, 6000 Kolding - auditorium

 

Vi glæder os til at se dig til nogle inspirerende timer.

 

Vil du vide mere om BI?

Hvis du har spørgsmål til vores BI seminar eller Business Intelligence generelt, så kontakt Henrik Eisenhardt på telefon 2555 5931 eller mail hei@c2it.dk

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;