Stærk Big Data kompetence til C2IT Analytics

20. maj 2015

Henrik Eisenhardt, Direktør & Partner i C2IT AnalyticsHenrik Eisenhardt er pr. 1 maj tiltrådt som Direktør og Partner i C2IT Analytics.

Henrik kommer senest fra SAS Institute, hvor han gennem de seneste 8 år har hjulpet virksomheder med at træffe bedre beslutninger gennem bedre udnyttelse af de voksende datamængder, analyse og visualisering.

Henrik har mere end 20 års erfaring i it-branchen og har arbejdet med alt lige fra salg og marketing til udvikling, projektledelse, forretningsudvikling og ledelse. Han kommer til C2IT Analytics med masser af erfaring i, hvordan virksomhedernes konkurrencemæssige fordel kan øges gennem bedre anvendelse af it-løsninger og data.

Henriks primære område bliver at rådgive kunder om, hvordan de kan udnytte de mange data til at skabe en konkurrencemæssig fordel.

 

Michael Lehd, C2ITMichael Lehd, COO i C2IT koncernen og direktør for C2IT Analytics, udtaler: ”Jeg er glad for at vi har fået Henrik med ombord i C2IT Analytics. Det er helt unikt, at vi har fået en mand ind med så mange års erfaring inden for Big Data og dataanalyse.”  

 

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;