Data er det nye guld - få værdi ud af data

C2IT Data Solutions hjælper kunderne med at finde mere værdi i deres data. 

Vi favner bredt: Lige fra system- og applikationsudvikling over dataintegration og arkitektur til front-end (GUI) design og udvikling. Den røde tråd er dog data og løsninger omkring data.

Datamængderne vokser kraftigt og næsten dagligt kommer der nye datakilder, kanaler osv. Dette giver øgede muligheder for at anvende data til at skabe viden og dermed værdi for virksomheden. Heri ligger der et stort uudnyttet potentiale for de fleste virksomheder.

Vi kan hjælpe med at løse disse udfordringer med at få styr på data og -kvalitet, transformere data til viden og gå fra viden til værdi.  

Vores kompetente konsulenter hjælper med processen lige fra den indledende rådgivning og planlægning til gennemgang af data, dataoprydning og datastrukturering helt frem til opbygningen af en løsning, der skaber værdi for jeres forretning. Så med andre ord er vi med i hele processen, hvilket er din garanti for et godt resultat.

Vi arbejder kun med de bedste konsulenter og de bedste leverandører inden for området. Vi har især fokuseret på, at opbygge stor kompetence i løsninger fra Microsoft - herunder Azure, SQL og Power BI.

 

Vil du vide mere om Data Solutions?

Så kontakt Martin Thy Asmussen på telefon 25 55 59 68 eller på e-mail mta@c2it.dk

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;