Du fokuserer på din kerneforretning - vi tager os af it-driften

Forestil dig dette scenarie. Din it-medarbejder ringer til dig: ”Vores server er brudt sammen i nat, og jeg ved ikke, hvornår vi kan få den op at køre igen”. Klokken er 8. Medarbejderne på kontoret kan ikke logge på deres maskiner, og produktionen kan ikke gå ind i ordresystemet. Klokken 9 begynder de første kunder at ringe ind. De bliver mødt af beskeden: ”Vores it-system er nede. Jeg ringer tilbage, når vi er oppe at køre igen”. Dine medarbejdere er frustrerede og beklager sig til dig og de øvrige ledere. Hvad betyder det for din forretning?

Bruger du og ledelsen alt for meget tid på it-problemer, ustabil it-drift og utilfredse it-brugere? Vil I gerne slippe for bøvlet? Så er it-outsourcing muligvis løsningen på jeres udfordringer.

I dag er der ikke meget, der fungerer uden it. Alt er digitalt. Det stiller store krav til dine it-medarbejdere. De skal have de rigtige tekniske kompetencer. De skal være specialister i drifts- og vedligeholdelsesprocesser, EU-persondataforordningen og it-strategi. De skal have den rigtige teknologi til rådighed. De skal sørge for, at alle it-services er tilgængelige efter lukketid, i weekenden og på helligdage. Samtidig skal de finde tid til at levere sublim support til Hanne i bogholderiet.

Har I tiden og ressourcerne internt til at klare alt det med succes?

 

Når du outsourcer hele eller dele af din it-drift til os, tager vi os af alt det praktiske og tekniske omkring din it-drift. Du kan forvente følgende gevinster:

IT outsourcing - gevinster - C2IT

  

Vores mål er at flytte standarderne for oplevelsen af it-drift. Vi vil ikke have tilfredse kunder. Vi vil have kunder, der elsker os!

Derfor måler vi løbende, hvor tilfreds du er, og bruger din feedback til at sætte gang i aktiviteter, der gør din oplevelse endnu bedre.


Michael Due Brodersen, salgschef C2IT Infrastructure, It-drift og itservicesKontakt os

Vil du gerne vide mere om de gevinster, du kan få ved at outsource din it-drift til C2IT? Så er du velkommen til at kontakte salgschef Michael Due Brodersen på telefon 7216 1999 eller mail mdb@c2it.dk.

Du kan også hente vores håndbog med tips og gode råd til hele beslutningen omkring outsourcing her

 

 

 

Håndbog om succesfuld it-outsourcing- hent den her - C2IT

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;