Se videoer, hvor nogle af vores kunder kommer med deres bedste råd i forbindelse med en it-outsourcingproces - eller læs om kundernes oplevelser med C2IT som it-partner. 

 

CULT

Henrik Overgaard er adm. direktør hos CULT. Få Henriks bedste råd til dig der overvejer at outsource din it-drift, og hør om hans oplevelse med at have outsourcet sin it-drift til C2IT. 

 

JJD (Jørgen Jensen Distribution)

Dan Løkke Borg er salgs- og logistikchef hos JJD. Få Dans bedste råd til dig, der overvejer at outsource din it-drift, og hør om hans oplevelse med at have outsourcet sin it-drift til C2IT. 

Vejlefjord Fonden

Flemming Jakobsen er hoteldirektør på Hotel Vejlefjord og Henning Tonnesen er Koncernøkonomidirektør for Vejlefjord Fonden.

Få det bedste råd de har til dig, der overvejer at outsource din it-drift og hør, hvordan deres oplevelse er af at have outsourcet deres it-drift til C2IT.

DSHwood

Daniel Lapp er logistik- og it-chef hos DSHwood. Få Daniels bedste råd til dig, der overvejer at outsource din it-drift, og hør om hans oplevelse med at have outsourcet sin it-drift til C2IT. 

Asger Simonsen, it-chef, Shoe-d-visionShoe-d-vision

Asger Simonsen, it-chef, udtaler: 

"Vi oplever, at vores it-modenhed er steget betragteligt ligesom vi nu også har adgang til stærke it-kompetencer via vores relation til C2IT."
Læs mere om Shoe-d-visions oplevelser med C2IT som it-outsourcing partner

 

Nicklas Sørensen, it-ansvarlig, LynddahlLynddahl

Nicklas Sørensen, Customer Service og it-ansvarlig, udtaler: 

"Vi føler os trygge og sikre ved at have vores it-løsning hos C2IT, som har et professionelt og sikkert set-up til at beskytte vores data."
Læs mere om Lynddahls oplevelser med C2IT som it-outsourcing partner

Lene Quorning, CFO, Quorning BoatsQuorning Boats

Lene Quorning, CFO, udtaler: 

"C2IT har løst det hele til UG. De har en meget professionel og seriøs tilgang til det – og giver god rådgivning til os it-analfabeter. C2IT kan rumme det hele – både it-infrastruktur og NAV (ERP-løsning)."
Læs mere om Quorning Boats oplevelser med C2IT som it-outsourcing partner

Lars Frederiksen, marketingchef og it-ansvarlig, Lauridsen Handel & ImportLauridsen Handel & Import

Lars Frederiksen, marketingchef og it-ansvarlig, udtaler: 

"Vi bruger C2IT som vores it-afdeling. Vi har ingen intern it-afdeling men har valgt at outsource hele vores it-drift, og det giver os plads til at løse andre opgaver."
Læs mere om Lauridsen Handel & Imports oplevelser med C2IT som it-outsourcing partner

Thomas Axelsen, it-chef, LindabLindab

Thomas Axelsen, it-chef, udtaler:

"Optimal service er altafgørende for alle de it-projekter, vi er involveret i. Vi samarbejder med C2IT på grund af den førsteklasses service, vi altid får, og fordi vi er sikre på at have driftskontinuitet under implementeringen.
Det er for dyrt for os at have ekspertisen internt, og det er nemmere at holde den fornødne viden opdateret ved at bruge en samarbejdspartner. Vi er sikre på at få en teknisk dygtig konsulent til at hjælpe os med installationen, når vi bruger C2IT som partner på it-projekter inden for infrastruktur."

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;