Familieforøgelse skaber regionens største it-serviceleverandør

10. marts 2015

C2IT A/S har indgået en aftale om køb af Itplaneten. Medarbejderne fortsætter hos C2IT under forretningsområdet Infrastructure. Partnere i Itplaneten, Michael Due Brodersen og Max Larsen, bliver ved samme lejlighed partnere i C2IT.

C2IT Infrastructure tilbyder en bred vifte af it-services, hvor C2IT i stigende grad overtager hele ansvaret for it-driften hos kunderne, så de kan koncentrere sig om deres kerneforretning.

 

Allan Brunbakke, Partner & Direktør, C2IT InfrastructureAllan Brunbakke, direktør for C2IT Infrastructure, siger om de nye fælles aktiviteter: "For C2IT handler det om, at Itplaneten er et perfekt match i forhold til vores strategi. Itplaneten har specialiseret sig i at levere løsninger og driftsservices inden for it-infrastruktur med samme fokus på kvalitet og service som hos C2IT. It-driftservices er et af de områder, hvor stordrift for alvor betyder noget. Med fusionen får begge parter en større kritisk masse på løsninger, kunder og medarbejdere. Vi får med andre ord flere kompetente brikker, som vi kan bringe i spil for at være den it-servicepartner, der giver kunden den bedste oplevelse."

 

Michael Due Brodersen, Partner & salgschef C2IT/ItplanetenOgså hos Itplaneten glæder man sig til fremtiden. Michael Due Brodersen, salgschef og partner, siger: "Kulturen i de to virksomheder ligger tæt op ad hinanden og vi deler samme opfattelse af, hvordan man skal tilgå kunder og marked. Vi er enige om, at der ikke vil blive gået på kompromis med nærheden til vores kunder, så med dette samarbejde, har vi fundet den livsvigtige balance mellem størrelse og nærhed."

Desuden bliver der flere fordele for kunderne, der fremover skal betjenes i C2IT-regi. Michael Due Brodersen forklarer: "Ud over et stærkere fundament fagligt og økonomisk ser jeg øgede muligheder for Itplanetens kunder. C2IT har en lang række andre ting på hylden, som kunderne også kan få glæde af. For eksempel er C2IT også et af Jyllands stærkeste ERP-huse med fokus på Microsoft Dynamics NAV. Det vil alt andet lige være en fordel med én leverandør, som kender kundens forretning."

 

Carsten Sixhøi, CEO C2ITC2IT har kunder i hele Danmark og specielt i Region Syddanmark får den nye konstellation og størrelse betydning. Carsten Sixhøi, CEO hos C2IT, uddyber: "Esbjerg-området er i så kraftig vækst at lokal tilstedeværelse er vigtig for at kunne tiltrække spændende kunder og de rigtige medarbejdere. Og det bliver absolut ikke mindre interessant af at både Itplaneten og C2IT har et strategisk samarbejde med SE Cloud Factory, som leverer datakapacitet til begge virksomheder, og hvor C2IT og Itplaneten i dag er de to største partnere. SE Cloud Factory har også ambitiøse vækstplaner om at levere højkvalitets cloud-løsninger til alle danske kunder, så sammen er vi en stærk spiller."

 

C2IT og Itplaneten fusionererC2IT glæder sig til at hilse Itplanetens kunder og medarbejdere velkommen og få talt med dem alle om de nye muligheder sammenlægningen med C2IT giver dem. 

 

Læs mere om Itplaneten her

 


 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;