C2IT styrker igen sin position i det syd- og vestjyske

8. december 2016

C2IT køber infrastrukturaktiviteterne ud af it-virksomheden VestConsult i Esbjerg.

C2IT har netop købt VestConsult i Esbjergs aktiviteter inden for it-infrastruktur.

Historisk er VestConsult en konsulentforretning med fokus på infrastruktur. Gennem de senere år har virksomheden mere og mere skiftet fokus til produktet WorkPoint, som de selv har udviklet og oplever stor succes med. WorkPoint er forretningsløsninger til SharePoint og Office 365/SharePoint Online og der er stor interesse for det blandt kunder og samarbejdspartnere. VestConsult har derfor udviklet sig til at være en virksomhed med to identiteter. Salget af infrastrukturdelen betyder, at VestConsult nu kan koncentrere sig om WorkPoint og udvikling af forretningsløsninger.

Peter Jørgensen, VestConsult - WorkPoint


VestConsults grundlægger og direktør, Peter Jørgensen, er godt tilfreds med, at infrastrukturaktiviteterne fremover skal varetages af C2IT. ”Vi ønsker fremadrettet kun at have fokus på WorkPoint, hvor vores kernekompetence er nu. For os er salget til C2IT også en anledning til at trække en streg i sandet og udadtil markere at vi fremover 100% er WorkPoint.”

 

 

C2IT har et specifikt forretningsområde, C2IT Infrastructure, med fokus på it-infrastruktur – herunder it-drift og outsourcing. C2IT rådgiver og leverer it-løsninger til små og mellemstore virksomheder i hele Danmark – og for mange af kunderne er C2IT simpelthen it-afdelingen.

Allan Brunbakke, adm. direktør & partner, C2IT InfrastructureAllan Brunbakke, adm. direktør og partner i C2IT Infrastructure udtaler om købet: ”Vi har købt VestConsults infrastrukturaktiviteter da det styrker udviklingen af vores infrastrukturforretning. Rent geografisk går det godt i tråd med vores i forvejen stærke position i det syd- og vestjyske, hvor vi arbejder ud fra vores kontorer i hhv. Kolding og Esbjerg.” Lige netop Esbjerg bliver da også centrum for den fremtidige betjening af VestConsults kunder på it-infrastruktur. ”Tidligere på året samlede vi vores vestjyske aktiviteter på vores Esbjerg-adresse i Next Step City og vi har hen over året udvidet med flere nye medarbejdere. Vi er derfor klar og glæder os til at tage os godt at kunderne fra VestConsult og give dem en god service og kundeoplevelse,” fortæller Allan Brunbakke afslutningsvist.

 

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Allan Brunbakke på telefon 25 55 59 65 eller mail ab@c2it.dk.  

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;