C2ITs it-services baseret på cloud teknologi kan nu leveres på SKI

4. december 2014

C2IT har stærke kompetencer i forhold til at levere it-services, hvori cloud bruges som en væsentlig komponent. Disse services kan nu også sælges til de kunder, der køber ind på den offentlige SKI-aftale.

SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice) har netop offentliggjort navnene på de it-firmaer, som kan levere cloud- og applikationsløsninger til stat, regioner og kommuner i den kommende aftaleperiode (aftalen er to-årig, men kan forlænges yderligere to år).

C2IT har ikke selv budt på SKI-aftalen, men har et strategisk samarbejde med SE Cloud Factory, der er udpeget som SKI-leverandør på alle fem delaftaler. SE Cloud Factory fungerer som datacenter i C2ITs it-services og som partner har C2IT derfor mulighed for at levere på SKI 02.19 rammeaftalen.

 

Allan Brunbakke, C2IT, direktør Infrastructure - cloud, it-services, hosting Allan Brunbakke, direktør for Infrastructure hos C2IT, lægger da heller ikke skjul på at aftalen er en gevinst for C2IT:

”Vi har et tæt strategisk samarbejde med SE Cloud Factory, der så at sige leverer ”motorrummet” i vores it-services og vi glæder os over, at vi som partner kan sælge vores hosting og cloud services til de kunder, der køber ind på SKI. Cloud-markedet er jo i stærk vækst og flere og flere både private og offentlige virksomheder har fået øjnene op for de fordele der ligger i cloud-tankegangen. Med aftalen har vi nu en større adgang til kommuner og andre offentlige kunder.”

 

Læs mere her:
SE Cloud Factory pressemeddelelse: SE Cloud Factory udpeget til SKI-leverandør på alle 5 delaftaler

SKI rammeaftale 02.19 ASP og cloud services til det offentlige

 

Vil du vide mere om cloud og it-services?

Så kontakt os på telefon 72 16 07 77 eller mail salg@c2it.dk

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;