Cryptoware er på spil igen

20. januar 2016

Vær opmærksom på sikkerheden!

I øjeblikket er der igen mange danske virksomheder, der får inficeret deres it-systemer med ransomware. Det betyder, at hackere låser virksomhedernes it-systemer eller krypterer alle dokumenter og kræver betaling for at frigive dem igen.

 

Er du klar over, at almindelige antivirus-programmer og spamfiltre ikke altid yder nok beskyttelse mod Cryptoware angreb?

Vi anbefaler derfor, at man sikrer sig yderligere med for eksempel løsningen Heimdal CORP, der giver et proaktivt skjold mod ransomware og skadeligt indhold - herunder Cryptoware.

Vil du gerne vide mere om Heimdal CORP og sikring af din virksomhed mod Crytoware angreb, så kontakt os på telefon 7216 1999 eller mail salg@c2it.dk.

 

Hvordan rammer Cryptoware?
Ransomware angreb foregår typisk ved, at et it-system inficeres med et stykke malware-kode som følge af, at en person i god tro har besøgt en inficeret hjemmeside, åbnet en vedhæftet fil eller et link i en ondsindet e-mail.

 

Eksempel på snydemail

Vær opmærksom på mistænkelige mails - ransomware

 

Ved første øjekast ser mailen måske reel ud, men et advarselssignal er ofte dårlig oversættelse.

Det er derfor vigtigt, at alle brugere i organisationen orienteres om, at de skal være ekstra forsigtige med at klikke på links eller åbne vedhæftede filer i mistænkelige mails.

 

Vi er klar til at hjælpe dig - også hvis din virksomhed allerede er blevet ramt

C2ITs support bliver dagligt kontaktet af virksomheder, der er blevet angrebet. Vi har derfor efterhånden oparbejdet en stor erfaring med at komme tilbage til normal drift. Vores support og konsulenter er klar til at hjælpe dig på telefon 7216 1999 eller mail service@c2it.dk.

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;