Endnu et C2IT-afkom som Gazelle

14. december 2016

Æblet falder ikke langt fra stammen...

C2IT Infrastructure – en del af C2IT - er udnævnt til Gazelle 2016 og er dermed en del af Danmarks vækstelite.

Allan Brunbakke, adm. direktør og partner, C2IT InfrastructureAdministrerende direktør og partner, Allan Brunbakke, fortæller med stolthed i stemmen: ”Tidligere er både vores moderselskab og vores søsterselskab, C2IT Business Solutions, blevet udnævnt til gazeller. Vi er rigtig glade for og stolte af, at turen nu er kommet til os. Gazellerne er jo en slags rollemodeller for andre virksomheder. De skaber vækst og jobs.”

Selskabet har udviklet sig gennem årene og er i dag en betydelig spiller på markedet for outsourcing af it-drift.

Allan Brunbakke forklarer: "Vi er i en branche, hvor der hele tiden sker noget nyt, og det kræver, at vi er hurtige til at omstille os - præcist som en gazelle, der hurtigt kan ændre retning. Tidligere havde mange virksomheder selv ansvaret for hele it-området og købte så konsulenter ind til specialopgaver. I dag er der flere og flere virksomheder, som ikke selv ønsker at have ansvaret for it-driften, og det er der mange årsager til.”

Dette skifte til en stigende grad af it-outsourcing blandt kunderne uddybes af Allan Brunbakke: ”Konkurrencesituationen i de fleste brancher bliver hårdere og hårdere, og derfor ønsker mange virksomheder at koncentrere sig om kerneforretningen og slippe for besværet ved selv at have ansvaret for it-drift. Ved at vi tager ansvar for it-driften, vil vores kunder typisk få en mere effektiv og moden it-drift samt en bedre oplevelse, da it-drift jo er vores kerneforretning, så vi har 100% fokus på hvordan vi bedst muligt kan understøtte vores kunders forretning med it-drift.”

Gazelle 2016 - C2IT InfrastructureAllan Brunbakke er meget opmærksom på, at medarbejderne i høj grad er årsag til succesen. ”Vi har dygtige og engagerede medarbejdere – og det gælder hele vejen rundt, både vores sælgere, vores etablerings- og driftsteam samt vores supportere. Alle har fokus på, at kunden skal have en god oplevelse," afslutter en glad Allan Brunbakke.

Neden for ses et stort udsnit af medarbejderne i team C2IT Infrastructure, der spænder over en bred række af kompetencer. 

 

C2IT Infrastructure team - udnævnt til Gazelle 2016

 

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;