Taastrup Realskole vælger C2IT og SkoleSkyen

16. januar 2015

Taastrup Realskole kommer ombord på C2ITs skoleløsning SkoleSkyen med 850 brugere. 

Taastrup Realskole vælger C2IT og skoleløsningen SkoleSkyenHer fortæller IT administrator, Karsten Ulrik, om deres overvejelser og oplevelser:

"Efter en række uheldige oplevelser med IT valgte vi i efteråret 2014 at købe en nøglefærdig løsning, der ikke krævede den store tekniske indsigt fra vores side. Vores ønske var at kunne tilbyde elever og lærere, at både medbragte maskiner og skolens egne maskiner skulle kunne fungere sammen - både med print og en let og overskuelig drift. Desuden ville vi have en fast pris på opgaven, så budgettet var til at styre

Vi undersøgte markedet og valgte SkoleSkyen fra C2IT til størstedelen af opgaven. De leverede hele pakken med server, brugerprofiler, print og softwareudrulning til en fast aftalt pris.

Vi havde lidt travlt med at komme i gang, da vores eksisterende system brød helt sammen og vi var meget glade for SkoleSkyens og C2ITs fleksibilitet i forløbet. Vi har oplevet et firma, som har taget ejerskab af processen og har arbejdet ihærdigt for at løse alle de udfordringer, der er opstået i processen. Der er blevet arbejdet i weekender og aftener for at nå vores deadlines - uden ekstrabetaling - og vi stod klar til den lovede dato.

Vi kan give SkoleSkyen og C2IT vores fulde anbefaling for et system, der bare virker."

 

Spørgsmål om Skole IT og SkoleSkyen?

Vil du vide mere om, hvordan C2IT kan hjælpe din skole med en moderne og brugervenlig it-løsning, så kontakt os på telefon 7216 0777 eller mail info@skoleskyen.dk

Læs mere om SkoleSkyen her

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;