Vær opmærksom på mistænkelige mails

25. september 2015

I øjeblikket oplever vi dagligt mange danske virksomheder får inficeret deres it-systemer med ransomware. Det betyder, at hackere låser virksomhedernes it-systemer eller krypterer alle dokumenter og kræver betaling for at frigive dem igen.

Via mail
Ransomware angreb foregår typisk ved, at et it-system inficeres med et stykke malware-kode som følge af, at en person i god tro har besøgt en inficeret hjemmeside, åbnet en vedhæftet fil eller et link i en ondsindet e-mail.

 

Eksempel på snydemail

Vær opmærksom på mistænkelige mails - ransomware

 

Ved første øjekast ser mailen måske reel ud, men et advarselssignal er ofte dårlig oversættelse.

Vi anbefaler derfor på det kraftigste, at I sikrer, at alle i jeres organisation er klar over, at det er forbundet med stor risiko, hvis der klikkes på links eller vedhæftede filer i mistænkelige mails.

 

Vi er klar til at hjælpe dig hvis det alligevel går galt

C2ITs support bliver dagligt kontaktet af virksomheder, der er blevet angrebet. Vi har derfor efterhånden oparbejdet en stor erfaring med at komme tilbage til normal drift. Vores support og konsulenter er klar til at hjælpe.

Vil du gerne vide, hvordan du kan sikre din virksomhed bedre, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7216 1999.

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;