Mød Lars fra Lauridsen Handel & Import


Lars Frederiksen, it-ansvarlig, Lauridsen Handel & Import”Vi bruger C2IT som vores it-afdeling. Vi har ingen intern it-afdeling men har valgt at outsource hele vores it-drift, og det giver os plads til at løse andre opgaver.

C2IT tager sig af hele it-området her – ligesom hvis det var vores egen it-afdeling. C2IT gør mig i stand til udelukkende at beskæftige mig med it på det strategiske niveau og i forhold til nye investeringer. Jeg skal slet ikke forholde mig til det tekniske – det håndterer C2IT 100%.”

Med C2IT som it-partner har vi adgang til de helt rigtige it-kompetencer. De medarbejdere, som vi har kontakt med, er kompetente folk, der også har fokus på, at vi har en forretning, som skal køre gnidningsfrit og uden for mange stop.”

Ud fra mine oplevelser med C2IT kan jeg give dem mine bedste anbefalinger – både som sparringspartner og it-outsourcingspartner.”

Lars Frederiksen, marketingchef og it-ansvarlig, Lauridsen Handel & Import A/S

 

Lauridsen Handel & Import

Lauridsen Handel & Import er beliggende i Varde. Virksomheden har et bredt og dybt varesortiment inden for afløbsteknik, brøndregulering, fleksible overgange, dræn og tætningssystemer. Lauridsen Handel & Import distribuerer produkter via VA grossister, trælaster og byggemarkeder. Samtidig servicerer og underviser Lauridsen både grossister og håndværkere på det danske marked. Antal brugere: ca. 20. Se mere på: http://lhi.as/

 

Læs om andre kundeoplevelser med C2IT som it-partner

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;