Mød Nicklas fra Lynddahl


Nicklas Sørensen, Lynddahl”Vi er gået fra at have vores egen it-løsning til at have outsourcet it-driften til C2IT.

Vi føler os trygge og sikre ved at have vores it-løsning hos C2IT, som har et professionelt og sikkert set-up til at beskytte vores data. Vi skal ikke selv sørge for firewall etc. – vi har fuld tillid til, at C2IT beskytter vores data.

Vi har tilmed fået frigjort ressourcer internt ved at vi ikke skal optimere på it og tænke på sikkerhed i forhold til vores data.”

Supporten hos C2IT løser opgaverne tilfredsstillende, og der er ikke noget at sætte en finger på! Vi får hurtig og kompetent support og har en rigtig god dialog både med salgspersoner og supportgruppen hos C2IT, som jo efterhånden har et rigtig godt kendskab til vores forretning.”

Nicklas Sørensen, Customer Service og it-ansvarlig, LYNDDAHL A/S

 

Lynddahl

LYNDDAHL er et familieejet dansk aktieselskab, der siden 1973 har opbygget vigtig viden om, og effektive metoder til udvikling, design, ekstrudering, produktion, lagerføring og levering af: Slanger, profiler og Bio Medier. LYNDDAHL har fagfolk med stor ekspertise og solid erfaring med fremstilling af kundespecifikke produkter i høj kvalitet. LYNDDAHL er en af Nordeuropas største producenter af slanger til ethvert formål og leverer til over 100 brancher i hele verden. Antal brugere: ca. 30. Se mere på: www.lynddahl.dk 

 

Læs om andre kundeoplevelser med C2IT som it-partner

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;