C2IT øger fokus på IT Management

13. januar 2016

Med oprettelsen af en selvstændig forretningsenhed inden for projektledelse og it management med udgangspunkt i Aarhus/Randers imødekommer C2IT efterspørgslen fra de store jyske kunder

C2IT har arbejdet med projektledelse og it management i mere end 10 år og området er nu ved at have en størrelse, hvor det fortjener og har brug for eget fokus. Et fokus der skal bruges til at fortsætte den positive udvikling i størrelse og ikke mindst til at opretholde og udbygge det faglige niveau.

Et efterspurgt produkt fra vores kunder

Benthe Andersen er direktør for det nye forretningsområde Management hos C2IT. Benthe er partner i C2IT og var med til at stifte virksomheden tilbage i 2003. Gennem alle årene har Benthe haft ansvaret for C2IT’s Consulting-område, dvs. levering af dygtige it-konsulenter, projektledere og it-specialister. Nu er tiden så kommet til at skille management-delen ud som separat forretningsområde.

”Vi er i høj grad blevet en betydende spiller på området for flere kunder i det jyske,” fortæller Benthe Andersen og tilføjer ”vi har leveret projektledere og it-rådgivere til bl.a. store jyske industrikunder i mere end 10 år.”

C2IT Management arbejder med udgangspunkt i Aarhus/Randers og det er et meget bevidst valg fra C2IT, forklarer Benthe Andersen: ”I det jyske er der ganske få virksomheder, der har entydigt fokus på it-projektledelse og –rådgivning. Vi har hovedkontor i Kolding, men med udgangspunkt i vores kunder og fremtidige medarbejdere er Østjylland det helt rigtige udgangspunkt for vores Management-forretning.”

Faglighed i fokus

For alle kunderne gælder det, at C2IT hjælper dem med ikke blot at implementere et projekt eller en forandring i virksomheden, men også har stort fokus på forankringen, som desværre ofte bliver glemt i bestræbelserne på at nå målet.

Benthe Andersen uddyber: ”C2IT vil gerne være med til at sikre efterfølgende succes og ikke lave tykke rapporter, som så får lov til at støve til på hylden! Vi er i projekterne SAMMEN med vores kunder.”

C2IT’s projektledere har spidskompetencer inden for et bredt felt af metoder til at få kunderne sikkert og trygt i mål og de er vant til at arbejde med både helt store strategiske it-projekter og mindre forretningsprojekter. Kunderne kan blandt andet nyde godt at C2IT’s kaospiloter, der er erfarne folk, som kommer ind i et projekt, når det brænder på, og leverer den indsats, der skal til for at få det på ret køl igen.

Nye ansigter og gode synergier

For at give det nye fokusområde en flyvende start har C2IT fået et par nye ansigter med på holdet, Klaus Vejsager Petersen og Anders Mikkelsen. De arbejder begge ud fra C2ITs kontor i Østjylland, men befinder sig primært ude hos kunderne. Der er tale om særdeles erfarne folk, som tilfører forretningsområdet en masse både på det faglige og kundemæssige felt.

C2IT Management vil blive ledet af et partnerteam, der giver mulighed for at udnytte de faglige synergier mest muligt. Den faglige leder af teamet, Klaus Vejsager Petersen, udtaler: ”Ved at danne C2IT Management opnår vi tilsammen en faglig tyngde, som kommer vores kunder til gode fra dag 1.”

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;