Forventninger til IT Management - Randers Amtsavis om C2IT

23. juni 2016

Omtale i dagens udgave af Randers Amtsavis om C2IT's forretningsområde Management. Adm. direktør for Management, Klaus Vejsager Petersen, fortæller om udviklingen af og tankerne bag forretningsområdet - herunder specifikt ydelser inden for IT Service Management og hvordan de gør en forskel ude hos kunderne.

Udsnit af artiklen ses neden for. Den komplette artikel kan læses på amtsavisen.dk/randers

 

Den konkrete analyse

C2IT Management har valgt at fokusere på udvikling af en analysemodel, hvor virksomheder selv besvarer en række spørgsmål online. Formålet med analysen er at få konkretiseret kundens modenhedsniveau, hvorefter C2IT Management sender en seniorkonsulent ud for at starte dialogen med kunden.

C2IT har haft stor succes med analysen, og det er der en ganske god grund til.

"Du tømmer simpelthen hovedet på lederen, og fritlægger på den måde firmaets modenhed indenfor IT. Der er ingen bindinger og man kan i princippet tage rapporten, vi udarbejder, med til en anden konsulentvirksomhed for at høre, hvordan de kan hjælpe en. Det er et rigtig fornuftigt produkt og et vigtigt element i Management," lyder det fra den randrusianske direktør.

En anden grund til, at netop dette produkt har stor succes er, at netop procesmodenheden er noget af det, mange virksomheder knokler med.

"Jeg oplever, at mange jyske virksomheder har udfordringer på dette område. Måske har de vækstet så hurtigt, at man har glemt at få processerne med. Så har man ikke det rigtige afsæt til en solid og vedvarende succes," siger han.

Udover procesmodenhed er det helt store taleemne lige nu datasikkerhed. Der er meget stor fokus på persondataforordningen lige pt. grundet et nyt regelsæt fra EU, hvilket sætter nye sikkerhedskrav til virksomhederne.

"Det kan være ekstremt kompliceret at sætte sig ind i den lov, og det er meget dyrt ikke at forstå den. Overtræder man loven, uddeler EU store bøder, som kan mærkes selv i store virksomheder. Vi kan hjælpe virksomhederne med at administrere persondataloven og lære dem at navigere indenfor den," siger Klaus Vejsager Petersen, der satser på, at C2IT Management får en selvstændig afdeling for datasikkerhed også.

 

Klaus Vejsager Petersen, C2IT

Klaus Vejsager Petersen i C2IT's kontor i Randers. Foto: Lars Rasborg, Randers Amtsavis. 

 

Spørgsmål om Management?

Vil du vide mere om C2IT og IT Management, er du velkommen til at kontakte Klaus Vejsager Petersen på telefon 2555 5956 eller mail kvp@c2it.dk.

Du kan også læse mere om IT Service Management og den omtalte Modenhedsanalyse her.

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;