Project Management

På så mange områder af vores liv bruger vi projektledelse uden selv at bemærke det. Uanset om det er at børste tænder, bygge en skyskraber eller skabe fremdrift i et it-projekt, så bruger vi alle projektledelse hver dag.

Initiering, planlægning, udførelse, overvågning/styring og lukning af ethvert projekt kræver en vis viden og ekspertise om, hvad du gør, og projektet vil have en større tilbøjelighed til at blive afsluttet succesfuldt med en uddannet projektleder.

Held er ikke en brugbar strategi. Projektledelse derimod giver en ramme for at nå et mål. Hvert projekt er forskelligt, men alle deler de deres ophav i en idé, som har potentiale for et godt resultat, hvis denne idé bliver ledet til virkelighed af en projektleder. Projektlederne hos C2IT Management sikrer netop, at idéen bliver til virkelighed – C2IT – SEE-TO-IT (få det gjort).

 

 

C2IT Managements projektledere har spidskompetencer inden for et bredt felt af metoder. Vi har stort fokus på at finde den rette metode til den konkrete problemstilling, så opgaven løses på den mest hensigtsmæssige måde.

Vores projektledere har minimum én af følgende certificeringer: PRINCE2, SCRUM Master (PSM), IPMA, PMI eller ITIL. Dette sikrer en høj kvalitet og besiddelsen af de rette værktøjer til at lede projekter - ikke kun store komplekse, men også små og mindre projekter.

Som kunde hos C2IT får du derfor projektledelse, der gør en forskel og tilfører værdi til din organisation fra 1. dag.

 

C2IT Managements tilbyder blandt andet "kaospiloter" som er erfarne folk, som kommer ind i et projekt, når det brænder på, og leverer den indsats, der skal til for at få det på ret køl igen

Vil du vide mere om Project Management?

Så er du velkommen til at kontakte os:

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;