Esbjerg som dynamo for it-vækst i Vestjylland

20. maj 2016

C2IT udvider både på antallet af kvadratmeter og hoveder i Esbjerg. It-koncernen samler de vestjyske kompetencer i Esbjerg og tilbyder både it-drift, ERP- og økonomisystemer og systemudvikling- og integration fra én og samme adresse.

For C2IT er det vigtigt at være en del af det erhvervsmiljø, som kunderne er en del af. Dette er nu også årsagen til, at C2IT udvider i Esbjerg. ”Med en større samlet base i Vestjylland – nærmere betegnet Esbjerg – er vi tættere på og mere tilgængelige for vores mange kunder i det vestjyske”, siger Carsten Sixhøi, CEO i C2IT koncernen, og fortsætter ”Mennesker handler med mennesker – og sådan er det bare! Svært at forestille sig, at man er it-leverandør og –sparringspartner for en Esbjerg-virksomhed og så have til huse i Malmø. Vigtigheden af de personlige relationer og den lokale tilstedeværelse er blevet endnu større nu hvor rigtig meget af vores arbejde foregår i skyen og langt væk fra kundens fysiske adresse."

C2IT har netop udvidet Esbjerg-adressen i Next Step City til godt 300 m2 og søger lige nu flere folk til kontoret. Ud over Esbjerg har C2IT også kontor i Randers, og hovedkontoret findes i Kolding, hvor virksomheden startede som it-konsulentforretning i 2003. C2IT har i dag ca. 60 medarbejdere i det sydjyske, og konsulentforretningen har udviklet sig til at dække over mange forskellige it-kompetencer. C2IT er ud over drift af kundernes it-platform stærke på økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV, dataanalyse, systemudvikling og it management.

”Den mest synlige ændring er, at der nu kommer et full-service Dynamics NAV-hus til Esbjerg, hvor vi i forvejen er stærke på it-drift. Vi ser gode synergier mellem vores forskellige forretningsområder og har allerede en del kunder i Esbjerg-området, hvor vi både fungerer som it-afdeling og leverer deres økonomisystem. At vi samtidig også kan hjælpe dem med systemudvikling og at få styr på deres data er et plus for mange virksomheder – folk kan godt lide tanken om at vi kan hjælpe dem med det hele”, fortæller Carsten Sixhøi afslutningsvist.

C2IT forventer at blive ved med at ansætte dygtige folk i alle forretningsområderne i de kommende år – også til det nu større kontor i Esbjerg.

 

 

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;