Giver outsourcing forretningsmæssig værdi?

7. september 2015

Besvar analysen og få rapporten

IT Outsourcing eller in-house?Brug 5 minutter på at besvare analysen om outsourcing af it-driften og få den fulde rapport, når analysen er afsluttet.

Der kan være mange årsager til at en virksomhed vælger at outsource sin it-drift eller vælge at beholde den internt. Det kan være tekniske, strategiske eller forretningsmæssige årsager, der er afgørende for beslutningen. Men bliver de ønskede gevinster høstet?

Hvad enten I har outsourcet jeres it-drift eller I har valgt at beholde it-driften internt, kan du blive klogere på om outsourcing giver forretningsmæssig værdi ved at besvare vores korte analyse.

 

Gratis rapport til deltagerne i analysen

Som tak for din besvarelse får du adgang til resultaterne, når analysen er afsluttet. Vi publicerer en komplet rapport, hvor du kan læse om outsourcing af it-driften giver forretningsmæssig værdi for mellemstore virksomheder. Rapporten indeholder de vigtigste anbefalinger og alle tallene bag analysen.


BESVAR ANALYSEN NU

På forhånd tak for dine svar.

 

Hvis du har spørgsmål til analysen er du velkommen til at kontakte Allan Brunbakke på telefon 2555 5965 eller ab@c2it.dk.

 

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;