Glædelig jul og godt nytår

18. december 2013

2013 var et spændende år for C2IT

Nye kunder, dygtige medarbejdere og et væld af forretningsmuligheder. Et år præget af god vækst for os og masser af udviklingspotentiale for vores kunder. Det er spændende tider!

 

Årets store begivenhed for os var vores 10 års jubilæum, hvor mere end 250 mennesker deltog i receptionen. En hyggelig og festlig dag. C2IT er efterhånden en halvgammel dame :-) 
Tak for samarbejdet i 2013!


2014 byder på masser af udfordringer

Business Solutions området vil vokse stabilt videre også i 2014. Vi er blevet kendt hos kunder og i branchen for at have de dygtigste forretningskonsulenter og –udviklere, hvilket er helt centralt for udviklingen af denne forretning.

Infrastructure området hos os omfatter Client, Datacenter, Networking og Cloud Solutions. Fokus i 2014 bliver at hjælpe vores kunder med af bygge og drive en it-infrastruktur, der både er fysisk hos vores kunder, i eksterne datacentre og leveres fra skyen.


Consulting området har i 2014 fokus på at videreudvikle vores base af topkonsulenter, der passer præcist til vores største kunders behov. Vi vil specielt fokusere på at få Danmarks bedste konsulenter på områderne: Projekt Management, Service Management og Systemarkitektur.


SkoleSkyen virksomheden er i kraftig udvikling med løsninger til grundskolen, men nu også til de gymnasiale og erhvervsrettede uddannelser. Vi vil i 2014 ved siden af den fortsatte hastige udbredelse i Danmark starte SkoleSkyen op i flere lande i EU.

Vi glæder os til samarbejdet med dig i 2014, fordi livet er for kort til kedelige samarbejdspartnere :-)

 

Glædelig jul og godt nytår til dig og dine.

Carsten Sixhøi

Carsten Sixhøi, CEO, C2IT 

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;