Julehilsen 2014

19. december 2014

2014 - et super spændende år!

Mange nye kunder, dygtige medarbejdere, gode forretningsmuligheder og endnu et år præget af god vækst for vores kunder og C2IT. Tusind tak for det spændende samarbejde i året, der nu næsten er gået.


”Livet er for kort til …” er også vores røde tråd i 2015

Vi lever af, at vores kompetence altid gør en forskel - og at vi og vores kunder bruger tiden effektivt, og ikke mindst på de rigtige ting. I en spændende verden med næsten uendelige muligheder bliver vores fælles evne til at bruge tiden rigtigt ofte forskellen på at lykkes og på at fejle.

De 4 billeder i vores digitale julekort nedenfor viser dig, hvad vi mener, at livet er for kort til.

  • Livet er for kort til ligegyldighed... En del af vores overskud bruges på at hjælpe andre - se hvem.
  • Livet er for kort til kedelige arbejdspladser... Man får de medarbejdere, man har fortjent - se vores:-)
  • Livet er for kort til halvtomme glas... 50% af verdens data er under 12 mdr. gamle. Kaos? Nej, nye muligheder! Se mulighederne i vores nyeste forretningsområde Analytics!
  • Livet er for kort til korte relationer... Lange relationer kræver gensidigt hårdt arbejde - se nogle af vores hårdtarbejdende kunder her.

 

Livet er for kort til...

Livet er for kort til ligegyldighed... Livet er for kort til kedelige arbejdspladser... Livet er for kort til halvtomme glas... Livet er for kort til korte relationer...
       

Vi glæder os til samarbejdet med dig i 2015, fordi livet er for kort til kedelige samarbejdspartnere!


Glædelig jul og godt nytår til dig og dine!


Mange julehilsner

C2IT 

Carsten Sixhøi, CEO


p.s. Har du i denne travle julemåned kun tid til at klikke på et af de 4 billeder, synes jeg, du skal bruge lidt tid på de fantastiske historier, som børnene fra Julemærkehjemmene fortæller. Det går lige i maven og er i den grad med til at sætte julestemningen i det rette perspektiv.

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;