Julehilsen 2015

16. december 2015

2015 - endnu et super spændende år!

C2IT Business Solutions - Børsen Gazelle 2015Nye spændende kunder, dygtige medarbejdere, gode forretningsmuligheder og endnu et år præget af god vækst for vores kunder og C2IT. 

Vores 2015 overskrifter:

  • April: Køb af Itplaneten i Varde og Esbjerg
  • Maj: Opstart i Aalborg
  • August: Opstart i Randers/Aarhus
  • Oktober: Opstart af nyt forretningsområde inden for it management
  • November: Kåring af vores datterselskab C2IT Business Solutions som Gazelle.

Så 2015 blev et år, hvor vi gik fra ca. 300 til 500 kunder, fra 1 til 5 lokationer og fra 38 til 66 medarbejdere!

Tusind tak for det spændende samarbejde i året, der nu næsten er gået.

 

”Livet er for kort til …” er også vores røde tråd i 2016

Vi lever af, at vores kompetence altid gør en forskel - og at vi og vores kunder bruger tiden effektivt, og ikke mindst på de rigtige ting. I en spændende verden med næsten uendelige muligheder bliver vores fælles evne til at bruge tiden rigtigt ofte forskellen på at lykkes og på at fejle.

De 4 billeder i vores digitale julekort nedenfor viser dig, hvad vi mener, at livet er for kort til.

  • Livet er for kort til ligegyldighed... En del af vores overskud bruges på at hjælpe andre. Ud over et 10 års jubilæum som partner med Kræftens bekæmpelse, har vi i år haft fokus på Scleroseforeningen via Cykelnerven -  dels fordi det er lidt tæt på os og dels fordi det måske er blevet lidt overset i de store tv-shows. Se hvem vi ellers har støttet ved at klikke på ikonet.
  • Livet er for kort til kedelige arbejdspladser... Man får de medarbejdere, man har fortjent - se vores både nye og gamle ansigter:-)
  • Livet er for kort til halvtomme glas... It fylder mere og mere i både vores kunders drift og produkter. Svært at styre? Kaos? Nej, nye muligheder! Se mulighederne i vores nyeste forretningsområde Management!
  • Livet er for kort til korte relationer... Lange relationer kræver gensidigt hårdt arbejde - se nogle af vores hårdtarbejdende kunder her.

 

Livet er for kort til...

Livet er for kort til ligegyldighed... Livet er for kort til kedelige arbejdspladser... Livet er for kort til halvtomme glas... Livet er for kort til korte relationer...
       

Vi glæder os til samarbejdet med dig i 2016, fordi livet er for kort til kedelige samarbejdspartnere!


Glædelig jul og godt nytår til dig og dine!


Mange julehilsner

C2IT 

Carsten Sixhøi, CEO


p.s. Vi vil blive rigtig juleglade, hvis du vil følge os på LinkedIn - så får du også nyheder om os, når det ikke er jul. TAK. 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;