Nytårshilsen 2017

4. januar 2017

C2IT ønsker godt nytår!

 

 

2016 er slut...

Det var et fantastisk år for os, og vi har faktisk nået næsten alle vores nytårsforsætter for året 2016 :-)

Tak for hjælpen, tilliden og indsatsen til vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.


Hvad med 2017?


Nogle af vores planer og nytårsforsætter er:

Aarhus pr. 1.1.2017
Pr. 1. januar 2017 flytter vi vores midtjyske aktiviteter til Incuba - IT-byen Katrinebjerg i Aarhus. Vi etablerer os i den jyske hovedstad for at skabe endnu en jysk vækstdynamo. Incuba er stedet i Aarhus for de innovative og kompetencetunge it-virksomheder, og vi glæder os til at blive en del af dette miljø med andre spændende virksomheder og Aarhus Universitet som nærmeste nabo.

København i støbeskeen
Vi planlægger etablering i Hovedstadsområdet.

Vækst på flere måder
Vi forventer at vokse både gennem opkøb og organisk vækst. Målsætningen er en vækst på 25% i antal nye kunder og 50% i medarbejderstaben.

Microsoft 365
Microsoft, som er vores største partner, har "flyttet osten", og vi har fuldt fokus på at finde de nye muligheder og løsninger til vores kunder i Microsofts nye udvidede strategi med 365 produkterne.

One-stop IT-partner
Vi kommer også til at fokusere endnu mere på at kunne give vores kunder den komplette it-oplevelse hos C2IT - fra it-drift over forretningssystemer, rapportering, systemudvikling til it-rådgivning og sikkerhed.


Livet er for kort til …” er også vores røde tråd i 2017, og det gælder også alt for lange hilsner, så jeg stopper her og ønsker dig et rigtig godt nytår.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at nå dine mål for 2017.


Mange nytårshilsner

C2IT 

Carsten Sixhøi, CEO

 

 

Del artiklen på
Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;