Mød Lene fra Quorning Boats


Lene Quorning, CFO, Quorning Boats

”Tidligere stod vi i totalt kaos over hele linjen i forhold til it. Vi havde et gammelt system, der ikke spillede, og tingene snakkede ikke ordentligt sammen. Nu har vi outsourcet al vores it-drift til C2IT.

C2IT har løst det hele til UG. De har en meget professionel og seriøs tilgang til det – og giver god rådgivning til os it-analfabeter. Vi har tidligere brændt fingrene ved andre leverandører, og vi var bange for, om vi nu turde have tillid til C2IT, men alle vores bekymringer er blevet gjort til skamme. Alle aftaler er blevet overholdt gennem hele processen, løsningen virker og det har sparet os for rigtig meget tid. Vi er meget glade for samarbejdet.

Det har desuden stor betydning, at C2IT kan rumme det hele – både it-infrastruktur og NAV (ERP-løsning). Tidligere hvor vi havde forskellige leverandører hørte vi ofte ”det er ikke vores problem - det er de andres.” C2IT tager det fulde ansvar og dækker vores komplette it-behov.”

Lene Quorning, CFO, Quorning Boats ApS

 

Quorning Boats - Dragonfly

Quorning Boats Bådværftet Quorning Boats ApS er grundlagt i 1967 og har til huse i Skærbæk ved Fredericia. Firmaet har ca. 40 ansatte.
Quorning Boats designer og producerer flerskrogsbåde i meget høj kvalitet. Quorning Boats’ hurtige trimaraner er kendt under navnet Dragonfly. Flere af Dragonfly modellerne er blevet kåret til årets båd i både Europa og USA, og værftet oplever generel stor succes og interesse for bådene i hele verden. Antal brugere: ca. 10. Se mere på: http://dragonfly.dk/ 

 

Læs om andre kundeoplevelser med C2IT som it-partner

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;