Mød Asger fra Shoe-d-vision


Asger Simonsen, it-chef, Shoe-d-vision”Vi er gået fra en decentral løsning med 80 servere placeret rundt omkring i Danmark og Norge, hvor vi selv stod for driften, og over til en centraliseret hosting-løsning, hvor C2IT står med driftsansvaret.

Vi havde et ønske om at blive skarpere på vores installation, men vi havde ikke de rette kompetencer til det internt.

Vi har altid haft et tæt og godt samarbejde med C2IT. De kender og forstår vores forretning og organisatoriske opbygning godt. Vi var i kontakt med flere leverandører, men C2IT har designet en løsning, som understøtter vores forretningsmodel og sikkerhedskrav rigtig godt.

Vi oplever, at vores it-modenhed er steget betragteligt ligesom vi nu også har adgang til stærke it-kompetencer via vores relation til C2IT.

C2IT har bevist igennem hele processen, at de har de kompetencer der skal til for at komme i mål.”

Asger Simonsen, it-chef, Shoe-d-vision

 

Shoe-d-vision

Shoe-d-vision er kædecenter for Skoringen og zjoos, som årligt forsyner de dansk og norske forbrugere med i alt 3,6 mio. par sko. Ambitionen er at være den mest visionære skokæde i Skandinavien. Shoe-d-vision er en medlemsejet dansk/norsk virksomhed, der blev grundlagt i Danmark i 1955 af danske skodetailhandlere under navnet Skoringen. Siden har virksomheden fusioneret med Skoringen, Norge, og De Grønne Skobutikker, DK.Shoe-d-vision har domicil ved Aarhus. Her varetager ca. 40 medarbejdere samtlige funktioner i relation til de godt 200 skobutikkers varekøb, logistik, markedsføring, uddannelse, butiksindretning, merchandising samt butiks-it og driftsrådgivning. I butikkerne er der i alt ca. 250 brugere. Butikkerne er fordelt på 80 ejerskaber. Se mere på: http://s-d-v.dk/

 

Læs om andre kundeoplevelser med C2IT som it-partner

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;