Kæmpe besparelse - Effektiv godkendelse af bilag

Med Document Capture til Dynamics NAV er det slut med tidskrævende indtastning af købsfakturaer.

TekniClean havde den udfordring, at organisationen er spredt ud på flere lokationer. Og det besværliggjorde en hurtig og effektiv godkendelse af købsbilag – faktisk så meget, at der var udfordringer med at få betalt til tiden. Det er slut med indførelsen af Continia Document Capture, som TekniClean har fået leveret i samarbejde med C2IT.

Michael Frandsen, økonomichef hos TekniClean fortæller:

Helt rent
TekniClean er en serviceleverandør, som er specialiseret i rengøring og serviceløsninger til levnedsmiddelindustrien. Vi tilbyder rådgivning og løsninger - også til udfordrende rengøringsopgaver.

Kæmpe besparelse!
Ja, vi kan næsten ikke få armene ned her, efter at vi indførte Continia Document Capture. Vi ville egentlig ikke have købt sådan et produkt, men da prisen kun var en femtedel i forhold til konkurrerende produkter, så slog vi til – og det har vi ikke fortrudt. Vi sparer løbende op til 10 arbejdstimer om ugen, fordi der nu ikke længere er så meget manuelt tastearbejde. Det løber op på den gode måde…

Kvalitetssikring
Nu er der ikke noget, der bliver væk. Vi har 5 godkendere, som fakturaerne automatisk kommer forbi. Intet falder udenfor. Det er vigtigt for os, at kvalitetssikringen er optimal. 100 % styr på alle bilag, ingen tastefejl, alt bliver betalt til tiden. Det plejer vores gode image over for vore samarbejdspartnere. Og vores revisor kan se, at alt er godkendt.

Flyvende…
Vi er 3 brugere af Document Capture. Vi kom rigtigt nemt i gang. Jeg fik en halv dags kursus og instruerede så de andre. Det tog kun en time eller to, så var vi flyvende! Det har nok været den største overraskelse – at programmet fungerer så intuitivt. Det er virkelig logisk og nemt at bruge, selv om vi kun har været i gang i få måneder. Og vi får altid god sparring af vores konsulent fra C2IT.

Griber mulighederne
Måske ruller vi systemet ud til inspektørerne ude på de enkelte fabrikker, så de kan godkende indkøbene lokalt – mulighederne er jo mange. Vi vil gerne have al papirhåndtering over på automatik. Faktisk vil vi gerne i fremtiden bruge CDC til alt, hvad det kan, f.eks. til finansbilag, korrespondance. Det giver jo stof til eftertanke, når man får noget nyt i hænderne, og ideerne opstår hen ad vejen.

 

TekniClean

TekniClean har hovedsæde i Vejle med afdelinger i Randers og København. TekniClean startede op i 2003 og har gennem de seneste år været Danmarks næststørste leverandør af rengøring til levnedsmiddelindustrien.
TekniClean har ca. 300 medarbejdere, og kunderne tæller bl.a. mejerier, bagerier,konfektureproducenter, fiskefabrikker og forædlingsvirksomheder. TekniClean har desuden stor erfaring med rengøring af både svine-, kvæg- og fjerkræslagterier.

 

Det er ikke sikkert du kender os, men du kender helt sikkert vores kunder...

;